VOORWAARDEN EN WERKWIJZE RETOURNEREN

Wat zijn de voorwaarden om te retourneren?
Je hebt het recht om zonder reden en binnen 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen van de aankoop van een of meerdere artikelen af te zien (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet.

Wanneer je van een aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan Fuente International te laten weten. Het heeft onze voorkeur als je hiervoor de retourbon invullen die op de website staat deze kunt u toevoegen en samen met de niet-gewenste artikelen binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan ons retourneert.

Je kan ook op iedere andere wijze binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan Fuente International laten weten van de aankoop af te zien (bijvoorbeeld per post of e-mail). Hiervoor kun je gebruikmaken van het Fuente modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht. Je dient dan de niet-gewenste artikelen binnen 14 dagen nadat je van de aankoop hebt afgezien aan Fuente International te retourneren. Stuur de ingevulde retourbon mee zodat wij alle gegevens hebben om jouw retour zo snel mogelijk te verwerken. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice via info@fuenteint.nl

Via de webshop kan je artikelen alleen retourneren, niet ruilen. Je kan natuurlijk wel een nieuwe bestelling plaatsen als je een ander artikel wenst te ontvangen.

Welke artikelen kan ik retourneren?
Je kunt een artikel alleen retourneren als:

    • het artikel compleet is; en niet gebruikt.
    • in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en originele verpakking.

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Hoe stuur ik een artikel retour en wat zijn de kosten?
Verpak de te retourneren artikelen in de originele verzendverpakking of een andere stevige verpakking en sluit de ingevulde retourbon bij. Indien je het artikel hebt geretourneerd en de klacht is gegrond, zal Fuente International het product goeden en de max € 6,50 bijdrage in de retourkosten terugbetalen.

Wanneer en hoe betaalt Fuente International de geretourneerde artikelen terug?
Fuente International betaalt uiterlijk binnen 14 dagen nadat jij hebt aangegeven van de aankoop af te zien het aankoopbedrag van de betreffende artikelen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald.

Wanneer Fuente International de artikelen nog niet heeft ontvangen binnen voornoemde termijn, betaalt Fuente International het aankoopbedrag terug op het moment dat de artikelen door Fuente International zijn ontvangen of op het moment dat jij aantoont dat de artikelen terug zijn gezonden als dat moment eerder is.

Wanneer een bestelling met korting gedeeltelijk wordt geretourneerd en het restant van de bestelling voldoet niet meer aan de actievoorwaarden, dan verrekent Fuente International de teveel verleende korting met de retourbetaling.

Wanneer je de gehele bestelling retourneert, betaalt Fuente International het aankoopbedrag van de gehele bestelling terug, inclusief de betaalde verzendkosten.

Wat te doen bij een klacht over een bestelling?
Je mag van Fuente International een goed product verwachten. Wanneer wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben geleverd, maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar en geef op de retourbon de reden/aard van de klacht op zodat wij de klacht zo goed mogelijk kunnen behandelen. Je kan ook contact opnemen met de klantenservice via info@fuenteint.nl

Indien je het artikel hebt geretourneerd en de klacht is gegrond, zal Fuente International het product vervangen en de max. € 6,50 bijdrage in de retourkosten terugbetalen.

Mocht je liever een vervangend/juist/onbeschadigd artikel willen ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Indien het gewenste artikel nog leverbaar is helpen zij je de bestelling te plaatsen, zonder dat je hiervoor de verzendkosten hoeft te betalen.