X
gebruikmakend van alle
mogelijkheden van natuurlijke
bestanddelen met
MAGNETISCHE VELDEN
Stel u de krachten voor die het meest stralende fenomeen van de natuur vormen en gebruikmaken van natuurlijke bestanddelen die afkomstig zijn uit hun eigen bron.

HET IS DE NATUUR IN GEPERFECTIONEERDE VORM.

OP NATUURLIJKE WIJZE VERBETERD

Samen creëren organische elementen en magnetische krachten een krachtig resultaat – het eerste in zijn soort. Door onze bestanddelen tot op moleculair niveau te verkleinen, kunnen we hun volledig herstellende voordelen diep in de cortex brengen – om deze op een geheel nieuw niveau te verjongen en te vernieuwen. Het resultaat is haar dat ongelooflijk zacht, gezond en glanzend is – en er prachtig en geheel natuurlijk uitziet.

MAGNETISCHE KERN

Magnetische velden vormen het hart van elk product van Fuente. Hun natuurlijke kracht heeft inspiratie gegeven voor een revolutionair proces dat de inwerking van magnetische krachten bevordert en zorgt voor ongeëvenaarde resultaten. Onze unieke methode maakt onze gezonde, topkwaliteit bestanddelen nog effectiever en heeft daardoor een uiterst voedende verzorging.


ZO HEEFT DE NATUUR HET BEDOELD

We zijn vol passie over natuurlijke bestanddelen en geloven in hun genezende kracht. Toch zijn de moleculen in de ruwe vorm te groot om door te kunnen dringen in de haarschacht en op de plaatsen te komen waar ze het meest nodig zijn.
Harde conventionele technieken zoals verpulvering worden vaak gebruikt om dit probleem aan te pakken, maar de schade die het vergruizen aan de moleculen veroorzaakt maakt deze een stuk minder werkzaam.
Fuente’s baanbrekende proces maakt gebruik van de natuurlijke kracht van magnetische velden voor het nanokrimpen van elke molecule zonder compromis, waardoor het volledige spectrum van de genezende kracht van de natuur beschikbaar komt.
De natuur heeft de kracht om te helen en verjongen, te voeden en aan te vullen. Onze bestanddelen zijn afkomstig uit de bron, uit kristalheldere rivierbronnen en tuinen met wilde kruiden. Ons commitment aan organische, bewust verkregen bestanddelen zorgt dat alles wat u gebruikt een uitbreiding is van de natuur – een organische en luxe ervaring.

de basis van alles wordt gevormd door
NATUURLIJKE
BESTANDDELEN

BRON-
WATER

Water is alles, ons water komt rechtstreeks uit de bron van perfectie – een natuurlijke rivierbron uit het natuurreservaat Fuente de Piedra. Verrijkt met ionen vormt deze het hart van ons natuurlijk proces.

KRUIDEN
EXTRACTEN

Organische kruidenextracten hebben de kracht om te genezen, energie te geven en te vernieuwen. We infunderen ze in de Fuente-producten om de perfecte combinatie van verrijkende voordelen te creëren.

NATUURLIJKE
OLIËN

Oliën vormen onze finishing touch. Geoogst uit wilde bloemen en kruiden zorgen deze oliën steeds weer voor een luxe spa-ervaring.

PET_diap
recycle eps iun diap

ONS COMMITMENT

We zijn ook trots op ons commitment om de natuur zuiver te houden. We gebruiken nooit dierlijke producten en doen nooit tests op dieren. Ook beperken we onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk doordat we de producten van Fuente ontwikkelen en verpakken met gebruikmaking van PET voor de grootst mogelijke duurzaamheid.

GESCHIEDENIS

Fuente werd in 1993 opgericht door Paul Warmerdam.