Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden

Vegan & dierproefvrij

Gratis verzending boven €30,-

Su cesta

Su cesta está actualmente vacía.

acerca de

De basis van waar Fuente voor staat, wordt weergegeven in onze vier kernwaarden: onderscheidend, ondersteunend, duurzaam en balans.
Als merk hebben we onszelf toegewijd om deze principes in elk product, elke actie en elk geloof dat we koesteren, tot uiting te brengen.

onderscheidend

Fuente comprende la delicada danza de las exigencias de la vida. Promovemos el equilibrio como aspecto fundamental de la belleza holística. Nuestros productos están diseñados para armonizar la salud de tu cabello con tu bienestar general. El equilibrio es la clave para sentirse mejor y estamos aquí para ayudarle a lograr ese equilibrio.

ondersteunend

We bieden onwankelbare ondersteuning op jouw reis naar welzijn. Het gaat niet alleen om haar; het gaat om zelfvertrouwen, zelfzorg en empowerment. Wij zijn er om u een boost te geven en ervoor te zorgen dat u zich aangemoedigd en geïnspireerd voelt bij elke stap van uw schoonheids- en welzijnsroutine.

duurzaam

Duurzaamheid is geen trend voor Fuente; het is een kernwaarde. Wij zijn ervan overtuigd dat de zorg voor onszelf in één lijn moet liggen met de zorg voor de planeet. Onze toewijding aan duurzaamheid komt tot uiting in ons gebruik van biologische ingrediënten, verantwoorde inkoop en milieuvriendelijke verpakkingen. Het gaat om het achterlaten van een positieve voetafdruk voor vandaag en morgen.

balans

Fuente begrijpt de delicate dans van de eisen van het leven. Wij bevorderen balans als een fundamenteel aspect van holistische schoonheid. Onze producten zijn ontworpen om de gezondheid van jouw haar in harmonie te brengen met jouw algehele welzijn. Balans is de sleutel om je op je best te voelen, en wij zijn er om je te helpen dat evenwicht te bereiken.