Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden

Vegan & dierproefvrij

Gratis verzending boven €30,-

Your cart

Your cart is empty

about

De basis van waar Fuente voor staat, wordt weergegeven in onze vier kernwaarden: onderscheidend, ondersteunend, duurzaam en balans.
Als merk hebben we onszelf toegewijd om deze principes in elk product, elke actie en elk geloof dat we koesteren, tot uiting te brengen.

onderscheidend

Fuente understands the delicate dance of life's demands. We promote balance as a fundamental aspect of holistic beauty. Our products are designed to harmonize the health of your hair with your overall well-being. Balance is the key to feeling your best, and we're here to help you achieve that balance.

ondersteunend

We bieden onwankelbare ondersteuning op jouw reis naar welzijn. Het gaat niet alleen om haar; het gaat om zelfvertrouwen, zelfzorg en empowerment. Wij zijn er om u een boost te geven en ervoor te zorgen dat u zich aangemoedigd en geïnspireerd voelt bij elke stap van uw schoonheids- en welzijnsroutine.

duurzaam

Duurzaamheid is geen trend voor Fuente; het is een kernwaarde. Wij zijn ervan overtuigd dat de zorg voor onszelf in één lijn moet liggen met de zorg voor de planeet. Onze toewijding aan duurzaamheid komt tot uiting in ons gebruik van biologische ingrediënten, verantwoorde inkoop en milieuvriendelijke verpakkingen. Het gaat om het achterlaten van een positieve voetafdruk voor vandaag en morgen.

balans

Fuente begrijpt de delicate dans van de eisen van het leven. Wij bevorderen balans als een fundamenteel aspect van holistische schoonheid. Onze producten zijn ontworpen om de gezondheid van jouw haar in harmonie te brengen met jouw algehele welzijn. Balans is de sleutel om je op je best te voelen, en wij zijn er om je te helpen dat evenwicht te bereiken.